Monday, November 18, 2013

Thai Massage: Ένα ταξίδι στην Ανατολή για υγεία και ευεξία



Ένα ταξίδι στην ανατολή που θα σου προσφέρει ευεξία, θα σε απαλλάξει από πόνους στη μέση και τον αυχένα, ένας τρόπος να διορθώσεις τη στάση του σώματος . Το Thai massage έχει τις ρίζες του, όπως το δηλώνει και το όνομά του, στην Ταϋλάνδη.

Tι μας προσφέρει η εναλλακτική αυτή μέθοδος:
"Είναι μια αρχαία θεραπευτική μέθοδος. Κατάγεται από την Ταϋλάνδη και είναι τμήμα της ταϋλανδέζικης θεραπευτικής ιατρικής. Ένα σύστημα μάλαξης το οποίος γίνεται στο δάπεδο. Το άτομο που το δέχεται φορά έναν ελαφρύ ρουχισμό. Κι αυτό συμβαίνει επειδή το
Thai Massage περιλαμβάνει αρκετές λαβές, διατάσεις και διορθωτικές ανατάξεις"


ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ
THAI MASSAGE;
Φαντάσου ένα μασάζ που θα σου δώσει αυτή την ανάλαφρη αίσθηση πως το σώμα σου μπορεί να... πετάξει, αλλά και θα σε βοηθήσει να απαλύνεις τους πόνους στη μέση και τον αυχένα. "Είναι ένα αρκετά διαδραστικό μασάζ. Ο Ειδικός πότε, πότε δίνει παραγγέλματα στον δέκτη. “Δώσε μου το χέρι σου”, “Πιάσε με” ή “Τέντωσε το ένα άκρο”. Οπότε δεν είναι ένα είδος μασάζ όπου το άτομο χαλαρώνει και αφήνεται τελείως.
Πιο συγκεκριμένα υπό την καθοδήγηση ενός ειδικού το ταϋλανδέζικο μασάζ συμβάλει:
- στους μυϊκούς πόνους που σε ταλαιπωρούν σε όλο το σώμα
- σε ενοχλήσεις που έχουν να κάνουν με την λάθος στάση του σώματος
- στην χαλάρωση και το αίσθημα ευεξίας
- στην αίσθηση ότι το σώμα "ανοίγει" και ηρεμεί

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣΑΖ
Η πιο εύλογη ερώτηση είναι φυσικά αυτή. Για ποιο λόγο να επιλέξεις το
Thai Massage αντί ενός οποιουδήποτε άλλου; Τι θα προσφέρει περισσότερο; "Κατ' αρχήν η διαφορά έγκειται στο ότι το άτομο που το δέχεται φοράει ρούχα. Δηλαδή δεν γίνεται σε γυμνό σώμα με λάδι. Δεν είναι ένα μασάζ που αποσκοπεί μόνο σε χαλάρωση. Έχει και θεραπευτικό χαρακτήρα. Υπάρχουν τεχνικές μέσω των οποίων μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς κάποια προβλήματα όπως η αυχεναλγία και η οσφιαλγία".

Τ
O THAI ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ
Πρόκειται για μια εναλλακτική μέθοδο που μπορεί να αναζητήσει ο καθένας ανεξάρτητα από την ηλικία του. "Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Αν κανείς είναι ας πούμε 75 ετών, εκεί απλά κάνουμε πιο ήπιες λαβές. Αλλά κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένα όριο ηλικίας".

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Όταν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα στον αυχένα ή τη μέση τότε καλό θα ήταν να επισκεφτείς τον ειδκό μια με δύο φορές την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, για να διατηρείται κανείς σε καλή κατάσταση, καλό θα ήταν να κλείνει μια τέτοια συνεδρία μια φορά το μήνα.




No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger