Monday, August 6, 2012

Ρωτήστε τον δάσκαλο της γιόγκα


Έχετε έναν τραυματισμό ή μια φυσική κατάσταση που θα μπορούσε να επηρεάσει την ικανότητά σας να ασκηθείτε στη γιόγκα , όπως η εγκυμοσύνη, υψηλή αρτηριακή πίεση, ή πρόσφατη χειρουργική επέμβαση; Μπορεί να αισθάνεστε ότι τα ζητήματα αυτά είναι προσωπική  σας υπόθεση, αλλά ο δάσκαλός σας πρέπει να είναι ενημερωμένος για να σας καθοδηγήσει μέσα στην τάξη κατάλληλα και με ασφάλεια.

Οι περισσότεροι δάσκαλοι  φτάνουν στην τάξη λίγα λεπτά νωρίτερα, οπότε αν έχετε κάποιο τραύμα, θα πρέπει, επίσης να πάτε στην τάξη λίγο νωρίτερα, ζητήστε από το δάσκαλό σας να του μιλήσετε. Θα σας δώσει  πιθανές συμβουλές για το πώς να προσεγγίσετε τις ασκήσεις στην τάξη και θα σας βοηθήσει κατά την διάρκεια της τάξης.
Επίσης, αν είστε τραυματισμένος ή είστε  απλά κουρασμένος ή νιώθετε δυσκαμψία, παραλείψτε ασκήσεις οι οποίες θα ταλαιπωρήσουν περισσότερο το σώμα σας ή ο δάσκαλος θα σας βοηθήσει πώς να κάνετε την άσκηση τροποποιημένη.
Είναι σημαντικό να αφήσει ο δάσκαλός σας ξέρετε τι συμβαίνει με σας-και είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την οικοδόμηση μια πιο προσωπική σχέση.

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger