Friday, April 17, 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΙ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ\ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΑ

Μέσα σε στιγμές κρίσης και έντασης που ζούμε η YogaClub Rhodes σας προσκαλεί  να προσφέρετε στον εαυτό σας μια γνώση που μπορεί να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωή σας.


Μάθετε να προσφέρετε ανακούφιση και ευεξία στο/στη σύντροφό σας με απλές τεχνικές του Ταϊλανδέζικου μασάζ.


Οι τεχνικές είναι εύκολες και αποτελεσματικές.

 Η YogaClub Rhodes  οργανώνει διήμερο  σεμινάριο στο Thai massage εστίαση στην πλάτη και στον αυχένα (εκεί που υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα). O σκοπός του σεμιναρίου είναι η διδασκαλία βασικών τεχνικών , ανακούφισης και χαλάρωσης και να προσφέρουν ευεξία, να συμβάλουν στην πρόληψη και ανακούφιση πόνων, να απαλλάξουν από το άγχος .

Λίγα λόγια για το Thai massage

To Thai massage έχει φιλοσοφία αιώνων στην αντιμετώπιση ασθενειών, στη διαχείριση και προσέγγιση του άλλου ανθρώπου και του εαυτού μας μέσα από τεχνικές παρατήρησης, αναπνοής, πίεσης, μάλαξης, και διάτασης του σώματος. Από όλη αυτή τη γνώση επιλέχτηκαν οι απλούστερες τεχνικές που μπορούν να διδαχθούν εύκολα σε καθημερινούς ανθρώπους ώστε να μπορούν να τις προσφέρουν σε άλλους του κοντινού τους περιβάλλοντος συμβάλλοντας στη δημιουργία υγιέστερων ανθρώπων.
Πληροφορίες

Σας προσκαλούμε να έρθετε μόνοι ή ως ζευγάρι με έναν δικό σας άνθρωπο σύντροφο, φίλο ή συγγενή και να παρακολουθήσετε το σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών. που θα λάβει μέρος:
  Τετάρτη 13 Μαϊου απο 17:00 έως 20:00 και 
  Παρασκευή 15 Μαϊου απο 17:00 έως 20:00.

Η υπεύθυνη εισηγήτρια έχει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενο. 
Εφόσον έρθετε και επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλώ επικοινωνείστε στο τηλ 6986 970 327.
                   Ελάτε και οι δύο! Και δώστε  μια άλλη διάσταση στους πόνους  της 
                                     πλάτης και του αυχένα


No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger