Friday, March 7, 2014

Συχνές Ερωτήσεις για το Reiki (Ρέικι)


Θεραπεύει το Ρέικι;

Τo Reiki (Ρέικι) προσφέρει χαλάρωση από την έντονη νοητική, ελεγκτική δραστηριότητα δίνοντας μας έτσι την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα μας και τον Εαυτό μας, διευρύνει της συνείδηση μας. Επιδρά σε όλα τα επίπεδα σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό και κατευθύνεται εκεί που το έχουμε πραγματικά ανάγκη. Το Reiki (Ρέικι) αφυπνίζει την ικανότητα αυτοϊασης, η οποία ενυπάρχει μέσα στον καθένα μας, και γίνεται το έναυσμα να αντιληφθούμε τα βαθύτερα αίτια που πιθανόν να μας έχουν απομακρύνει από την αγνότητα και την χαρά της Ζωής.

Σταματάω να βλέπω το γιατρό μου;

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το Reiki (Ρέικι) λειτουργεί συμπληρωματικά και δεν σταματάμε να βλέπουμε τον αρμόδιο γιατρό!

Είναι θρησκευτικό δόγμα το Reiki (Ρέικι);
Το Reiki (Ρέικι) είναι μια εναλλακτική και συμπληρωματική θεραπεία και δεν σχετίζεται με κάποιο θρησκευτικό δόγμα. Όλα τα άτομα που έχουν νιώσει την ανάγκη να πάρουν ή να δώσουν Reiki (Ρέικι) δεν χρειάζεται να ανήκουν σε κάποιο συγκεκριμένο θρησκευτικό, ιδεολογικό ή φιλοσοφικό σύστημα. Όλοι, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, μπορούν να γνωρίσουν και να ζήσουν την δύναμη και την ομορφιά του Reiki (Ρέικι).

Χρειάζεται να πιστεύω στο Reiki (Ρέικι) για να λειτουργήσει;

Όχι. Το Reiki (Ρέικι) δεν λειτουργεί με την αυθυποβολή, είτε το πιστεύεις είτε όχι το Reiki (Ρέικι) διοχετεύεται και λειτουργεί για το Ανώτερο καλό του κάθε ατόμου. 

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger