Sunday, July 7, 2013

Η μαγεία της γιόγκα



Οι μαγικές ιστορίες που έχετε ακούσει για  τη γιόγκα είναι αλήθεια. Η γιόγκα μπορεί να γίνει  ένας μαγνήτης για τα πράγματα που ονειρεύεσαι. Δυστυχώς, δεν είναι σαν να έχουμε νεραϊδόσκονη την οποία σκορπίζουμε πάνω στο χαλάκι της γιόγκα.

Οι αλλαγές δεν έρχονται από την  μια μέρα στην άλλη. Και, δεν φτάνει απλά  να μουρμουρίζετε  ένα μάντρα σανσκριτικό και οι ελπίδες σας (επιθυμίες)  να εκδηλωθούν . Είναι ένα ταξίδι εργασίας, αγάπης, και έντονης αυτο-αντανάκλασης. Η ηθική έννοια της γιόγκα εμπεριέχει πειθαρχία και λιτότητα και όχι απαραίτητα σε υλικά αγαθά.

Για πολλούς ανθρώπους η γιόγκα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φανταχτερή και της μόδας προπόνηση, ή ίσως λίγες στιγμές ηρεμίας  από το στρες της ημέρας ή  απλά διατάσεις. Ωστόσο, η γιόγκα είναι πολύ περισσότερα. Είναι μια επιστήμη, ένα σύστημα ευεξίας, ένας τρόπος ζωής, μια φιλοσοφία, και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μια πορεία προς τη σαφήνεια  και τη χαρά.

 Η ομορφιά της γιόγκα είναι ότι είναι ευέλικτη για τη ζωή σας  και τις ανάγκες σας. Υπάρχουν, άπειροι τρόποι για την πρακτική, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί  τρόποι για να ερμηνεύσει κανείς  την έννοια της λέξης γιόγκα.

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger