Monday, July 1, 2013

Συνεδρία Ρέικι προσφορά 25%



Για το μήνα Ιούλιο προσφορά 25% έκπτωση σε κάθε  συνεδρία Ρέικι , για να μπορέσει όλο και περισσότερος κόσμος να το γνωρίσει και να το βιώσει.

Συνεδρία Reiki (Ρέικι)

Το βασικό χαρακτηριστικό μιας συνεδρίας Reiki (Ρέικι) είναι το άγγιγμα των χεριών του αγωγού ενέργειας πάνω στον δέκτη – αποδέκτη. Ο δέκτης ξαπλώνει σε ένα χώρο που είναι κατάλληλα εναρμονισμένος, χαλαρώνει και δέχεται μέσω των χεριών του αγωγού τις ευεργετικές ιδιότητες της Ζωτικής Συμπαντικής Ενέργειας, στην ουσία δέχεται Αγάπη, τόσο απλά.
Οι ευεργετικές αυτές ιδιότητες ωθούν τον δέκτη άλλοτε να νοιώσει γαλήνη και ηρεμία, άλλοτε ευεξία και ζωντάνια ανάλογα με το τι έχει ανάγκη τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και εκνευρισμό, θλίψη, στεναχώρια, ή και θυμό ανάλογα με τα συναισθήματα που ο ίδιος θέλει να έρθει σε επαφή. Η αίσθηση της ολότητας και της ολοκλήρωσης επανέρχονται στο δέκτη και τον επαναφέρουν στην αρχέγονη φυσική του κατάσταση, κατάσταση εμπιστοσύνης στον Εαυτό του και επανασύνδεσης με το σύμπαν. Ίσως είναι και η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος επιτρέπει στον εαυτό του να χαλαρώσει από τον νοητικό έλεγχο και να αφεθεί στην Αγάπη του Εαυτού του, στην φροντίδα του, στην αίσθηση ότι δεν είναι μόνος, στην ουσία να αφεθεί στην πρωταρχική του ουσία να είναι απλά Άνθρωπος.
Η θερμότητα των χεριών του αγωγού που συνήθως γίνεται αισθητή από τον δέκτη δημιουργεί μια γνήσια αίσθηση θαλπωρής και ασφάλειας. Αυτή είναι η ασφάλεια της παρουσίας του Εαυτού μας δίπλα μας.
Αυτή η αίσθηση είναι και η Αρχή για ανοίξουμε σε Μνήμες. Ακόμα και ο ύπνος του δέκτη είναι ένα ευεργετικό σημείο για αυτόν, καθώς είναι ίσως και η πρώτη φορά που αφήνει τον νοητικό έλεγχο και χαλαρώνει το σύστημα του σε όλα τα επίπεδα. Δεν χρειάζεται να βιώσουμε μεγαλειώδεις οραματισμούς σε μια συνεδρία, μέσα από την απλότητα βιώνουμε το ρέικι, και την Αγάπη.

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger