ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ

Αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση που μπορεί να σας προσφέρει ένα μασάζ στην άνεση του χώρου σας ή στο δικό μας χώρο.

Από τους αρχαίους χρόνους είναι γνωστό ότι το Μασάζ ενισχύει τη λειτουργία του σώματος, τη διαδικασία επούλωσης, και προάγει τη χαλάρωση και την ευεξία. Με τα χρόνια, σε διάφορα μέρη του κόσμου, θεραπευτές εξασκούν και αναπτύσσουν διάφορες τεχνικές, με την κάθε μια να απευθύνεται σε διαφορετική ανάγκη. Οι ειδικευμένες συνεδρίες μας μπορούν να σας προσφέρουν τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
imagesCAF31R48       Thai massage
 
Το Ταϊλανδέζικο Μασάζ είναι μια αρχαία θεραπευτική τέχνη που βασίζεται στην έννοια της ενέργειας.
Είναι μια μοναδική σύνθεση δακτυλοπίεσης, ρεφλεξολογίας, παθητικής γιόγκα και τεντώματος.
Με την εφαρμογή πίεσης (παλάμης και αντίχειρα) αποκαθίσταται η κυκλοφορία του αίματος, ενισχύονται το λεμφικό και το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς και οι λειτουργίες των εσωτερικών οργάνων. Τα προοδευτικά τεντώματα συμβάλλουν στην αποκατάσταση της ευελιξίας, οι μύες μαλακώνουν και αποβάλλουν τις τοξίνες και με αυτόν τον τρόπο διατηρείται ο μυϊκός τόνος.
Επιφέρει ισορροπία της ενεργειακής ροής βοηθά στη γενική αναζωογόνηση του συστήματος του σώματος, παρέχει καλή κατάσταση της υγείας, αίσθηση ευεξίας και βαθιάς χαλάρωσης του συστήματος του μυαλού και του σώματος.
 
masaz-300x187           Aromatherapy massage
 
Ζήστε τα οφέλη του μασάζ και των ειδικά επιλεγμένων αιθέριων ελαίων, με τη χρήση ενός προσαρμοσμένου συνδυασμού τεχνικών.
Αυτό το ολοκληρωμένο μασάζ προσώπου, κεφαλιού και σώματος, βοηθάει στην ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος και στην αποκατάσταση της χαμένης ενέργειας.
 
imagesCAJWD7UP                        Reiki
 
Η λέξη Ρέικι είναι Ιαπωνική και σημαίνει παγκόσμια δύναμη της ζωής. Μεταδίδεται στον παραλήπτη μέσω των χεριών του θεραπευτή, ο οποίος γίνεται το κανάλι αυτής της ενέργειας.
Ο αποδέκτης αυτής της θεραπείας συνδέεται με τις ικανότητες αυτό αναζωογόνησης του, αποκαθιστώντας την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, όπως το πνευματικό, το συναισθηματικό και το φυσικό.
Το Ρέικι μπορεί να προσφέρει χαλάρωση και μερικές φορές εκπληκτικές εμπειρίες! Αποδεχτείτε τις!
 
images5              Ανθοιάματα Μπαχ
 
Τα ανθοϊάματα του Μπαχ ανήκουν στις εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους που λειτουργούν σε ενεργειακό επίπεδο.
Το ενεργό συστατικό του ιάματος και ο τρόπος δράσης του δεν είναι κάποια ανιχνεύσιμη ουσία αλλά η ίδια η ζωτική δύναμη των φυτών που μας βοηθά -κινητοποιώντας τη δική μας ζωτική δύναμη- να περιορίσουμε τα αρνητικά συναισθήματα και τις νοητικές εντάσεις που κλονίζουν την άμυνα του οργανισμού και υπονομεύουν την υγεία μας.
 
face                          Γιόγκα Νίντρα
Η Γιόγκα Νίντρα είναι μια τεχνική βαθιάς χαλάρωσης. Η συστηματική εφαρμογή της επιφέρει στον ασκούμενο πλήρη σωματική, νοητική και συναισθηματική χαλάρωση
Αυτό το είδος Γιόγκα αποτελεί ένα σύστημα ολιστικής προσέγγισης του ανθρώπου που στοχεύει στην εξισορρόπηση του σωματικού, νοητικού, συναισθηματικού και πνευματικού επιπέδου της ανθρώπινης ύπαρξης και συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της επίγνωσης.
Ταυτόχρονα θέτουμε ένα στόχο τον οποίο θέλουμε να επιτύχουμε στο μέλλον και ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μετά από εξάσκηση.
 
                                              Υπνοθεραπεία
 
Η ύπνωση είναι μια πρακτική που στην ουσία στηρίζεται σε τεχνικές χαλάρωσης. Είναι αποτελεσματική στο να βοηθά ορισμένους ανθρώπους να αντεπεξέρχονται και να χειρίζονται με επιτυχία διάφορα προβλήματα της ψυχικής και σωματικής τους υγείας.
Κατά την ύπνωση ο θεραπευτής καλεί τον ασθενή να χαλαρώσει και να εστιάσει την προσοχή του στον εσωτερικό του κόσμο, να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του για να τροποποιήσει τις αντιλήψεις, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Πρόκειται για μια ευχάριστη κατάσταση χαλάρωσης και εσωτερικής συγκέντρωσης.
Ο υπνωτιστής υποβάλλει κάποια πράγματα στον ασθενή . Όμως ο ασθενής παραμένει ξύπνιος και ταυτόχρονα σε βαθιά χαλάρωση, ελέγχει τις σκέψεις και τις πράξεις του.
Η ύπνωση είναι μια διαφοροποιημένη κατάσταση της συνείδησης. Η κατάσταση αυτή προκαλείται τεχνητά, η προσοχή του ασθενή εστιάζεται σε κάτι συγκεκριμένο, όπως μια σκέψη, μια μνήμη ή ένα αίσθημα. Ο ασθενής προσπαθεί να αποκλείσει περισπασμούς που αποσπούν την προσοχή του από εκείνο στο οποίο συγκεντρώνεται, είναι πιο αποδεκτικός σε εισηγήσεις και είναι πιο ανοικτός, λιγότερο κριτικός ή δύσπιστος.
Ο στόχος της ύπνωσης είναι να βοηθήσει τον ασθενή να καταλάβει καλύτερα το δικό του εαυτό και να κερδίσει περισσότερο έλεγχο της συμπεριφοράς του, των συναισθημάτων του και της σωματικής του κατάστασης.
 
Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο στους αγαπημένους σας και στον εαυτό σας .
Tηλ. 6986 970 327

No comments:

Post a Comment