Friday, March 29, 2013

Εκπαίδευση Ρέϊκι

Πως γίνεται η εκπαίδευση

Η εκπαίδευση του Ρέικι δίδεται σε τρία επίπεδα, που ονομάζονται Βαθμοί. Ο δάσκαλος μεταβιβάζει στο μαθητή με τη διαδικασία των συντονισμών την ικανότητα σύνδεσης με την Πηγή και τη διοχέτευση της ενέργειας του Ρέικι.

1ος Βαθμός

Στον 1ο Βαθμό διδάσκεται η προέλευση και ιστορία του Ρέικι, διαλογισμός, Ιαπωνικές τεχνικές και βασικές θέσεις χεριών για τις συνεδρίες. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να συντονιστούν με την ενέργεια Ρέικι με σκοπό τη βελτίωση της ζωής τους.

Η εκπαίδευση διαρκεί 2 ημέρες και περιλαμβάνει μάξιμουμ 12 ώρες εκπαίδευσης. Δεν απαιτείται για την παρακολούθηση του 1ου Βαθμού προηγούμενη εμπειρία, άλλου είδους γνώσεις ή προεργασία.

Ο δάσκαλος ανοίγει τα ενεργειακά κέντρα (μεσημβρινούς) του μαθητή με τέσσερις συντονισμούς. Έτσι γίνεται το άνοιγμα στην Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια! Η ισχύς της ενέργειας που δέχεται ο μαθητής είναι τεράστια, αν λάβουμε υπόψη ότι ο κάθε ενεργειακός συντονισμός ισοδυναμεί με 75 συνεδρίες Ρέικι! Ο μαθητής έρχεται σε επαφή με το σώμα του και το τροφοδοτεί με ενέργεια, αγάπη και φως και αρχίζει να κατανοεί το σπουδαίο ρόλο που παίζει στο θέμα της Δημιουργίας, αφού το σώμα του είναι το όχημα που διαθέτει για την εκδήλωση του Ανώτερου Εαυτού του στη Γη.

Μετά τους τέσσερις συντονισμούς, ακολουθεί μία περίοδος καθαρισμού διάρκειας 21 ημερών (συμβολίζει την περίοδο που ο Δάσκαλος Ουσούι έμεινε στο όρος Κουράμα), όπου ο ασκούμενος κάνει καθημερινά αυτοθεραπεία και μετά το διάστημα αυτό είναι σε θέση να μοιραστεί Ρέικι με δικούς του ανθρώπους.

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger