Friday, February 6, 2015

Σεμινάριο Ύπνωσης με την Δήμητρα Τυρέλλη στις 14 Φεβρουαρίου


Ο πραγματικός φόβος του ανθρώπου δεν είναι να ανακαλύψει τι δεν μπορεί να κάνει, αλλά μήπως και ανακαλύψει τι πραγματικά μπορεί να κάνει.



Δηλώστε συμμετοχή στο 6986 970 327


Η ύπνωση δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια βαθιά χαλάρωση σωματική και νοητική. 

Η ύπνωση παρόλο που εσφαλμένα έχει συσχετιστεί με το παράξενο και το μυστηριώδες, είναι μια απόλυτα φυσική κατάσταση για όλους τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι μπαίνουμε και βγαίνουμε από αυτή την κατάσταση, καθημερινά, πολλές φορές και χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Πριν αποκοιμηθούμε, όταν ονειρευόμαστε, το πρωί όταν βρισκόμαστε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, όταν μας απορροφούν διάφορες σκέψεις, όταν μας παρασύρει η δομή ενός βιβλίου και χανόμαστε στις σελίδες του, όταν χάνουμε την αίσθηση του χώρου και του χρόνου παρακολουθώντας μια ταινία κλπ.

Όταν το άτομο έρθει σε αυτή τη κατάσταση, παύει να κυριαρχεί ο κριτικός νους του και αναδύεται το υποσυνείδητό του. Έτσι εμφανίζεται οτιδήποτε είναι ριζωμένο μέσα του, αναγνωρίζεται και αντιμετωπίζεται με κατάλληλες υποβολές. Το άτομο μπορεί να υπνωτιστεί για να αντιμετωπίσει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ή να του εμφανιστεί κάτι που λειτουργεί ασυνείδητα εις βάρος του. 
Πάντα εμφανίζεται οτιδήποτε έχει σχέση με το ‘Τώρα του’, είναι έτοιμος να το αναγνωρίσει και να το αντιμετωπίσει.

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger