Tuesday, November 26, 2013

Κι όμως, η yoga κάνει καλό και στους οργασμούς


Ξεκινήστε σήμερα και βελτιώστε την ερωτική σας ζωή
Τίποτα δεν καταπολεμά το στρες περισσότερο από μερικές ασκήσεις χαλάρωσης πριν από τον ύπνο. Εκτός από το ότι ηρεμεί τα νεύρα μας, η απελευθέρωση των ορμονών που παράγουν το συναίσθημα της ευφορίας μπορεί, εκτός από το να ζωντανέψει την ερωτική μας ζωή, να ενδυναμώσει και το ανοσοποιητικό μας σύστημα, και να συμβάλλει στην μακροζωία. Και η yoga μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Εκτός από τα γνωστά οφέλη στην καθημερινότητά μας διαβάστε παρακάτω πώς η yoga μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα- και την ποσότητα των οργασμών μας.
Ενδυνάμωση εξωτερικών μυών
Το να μένεις σε όλες αυτές τις στάσεις της yoga απαιτεί πολλή δουλειά και προσπάθεια, ενώ έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση τυν μυών. Όσο πιο δυνατο΄πι οι μύες, τόσο μεγαλύτερη η αντοχή μας στο σεξ.
Ενδυνάμωση εσωτερικών μυών
Μπορεί να τονώνει τους εξωτερικούς μύες, αλλά η yoga ενδυναμώνει και τους εσωτερικούς, πυελικούς μύες οι οποίοι, κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορούν να κορυφώσουν την απόλαυση για εσάς και τον σύντροφό σας.
Ευλυγισία
Αν επιστρατεύετε την φαντασία σας ώστε να γίνετε δημιουργική στο κρεβάτι, οι μύες των γλουτών, των γοφών αλλά και η σπονδυλική σας στήλη γίνονται πιο ευέλικτοι, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε νέες στάσεις με αυτοπεποίθηση και άνεση, χωρίς κίνδυνο τραυματισμού,
Αυτοπεποίθηση
Αν νιώθετε καλά με το σώμα σας, μπορείτε να αυξήσετε την απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ, αφού θα μπορέσετε να αφεθείτε και πραγματικά να απολαύσετε την διαδικασία. Η «ρευστή» φύση της yoga, καθώς και η δύναμη που αυτή προϋποθέτει να ασκήσετε θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε τις πλήρεις δυνατότητες του σώματός σας, βοηθώντας σας να νιώθετε τολμηρή και θηλυκή ταυτόχρονα.

Κείμενο:  Queen.gr

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger