Sunday, November 30, 2014

Nidra Yoga 21 Δεκεμβρίου 2014

Κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας και στους φίλους σας.

Ημέρα Nidra Yoga, ελάτε να βιώσετε μια τελείως ξεχωριστή εμπειρία.

3 Συνεδρίες  Nidra Yoga

Κάθε συνεδρία είναι  3 ώρες ξεκούραστου ύπνου.

Χαλαροί , ξαπλωμένοι χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας θα βιώσετε τον διαλογισμό και την απόλυτη χαλάρωση του νου.

Ημέρα : Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014
Ώρα    : 10 το πρωί   
Άτομα : 10

Κλείστε θέση τώρα !!! Υποδεχθείτε τον καινούργιο χρόνο προσφέροντας στον εαυτό σας το μεγαλύτερο δώρο ηρεμία και γαλήνη.

Τηλ. 22410 41108
        6986970327

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της πλήρους χαλάρωσης αλλά και ξεκούρασης. Γιόγκα Νίντρα ή “Γιόγκικος Ύπνος” είναι μια συστηματική μέθοδος που επιφέρει πλήρη σωματική, νοητική και συναισθηματική χαλάρωση.
Είναι μία ισχυρή τεχνική με την οποία μαθαίνει κανείς να χαλαρώνει συνειδητά. Στη γιόγκα νίντρα ο ύπνος δεν θεωρείται χαλάρωση. Οι άνθρωποι αισθάνονται ότι χαλαρώνουν όταν πέφτουν σε μία πολυθρόνα μ’ έναν καφέ,  ή ανοίγοντας την τηλεόραση. Αλλά αυτές οι καταστάσεις απέχουν πολύ από τον επιστημονικό ορισμό της χαλάρωσης και είναι απλώς αισθητηριακοί αντιπερισπασμοί. Η αληθινή χαλάρωση είναι, στην πραγματικότητα, μια εμπειρία πέρα από όλα αυτά. Για να επιτύχετε την απόλυτη χαλάρωση θα πρέπει να διατηρείτε την επίγνωση σας. Αυτή είναι η γιόγκα νίντρα, μια κατάσταση δυναμικού ύπνου. “Γιόγκα Νίντρα” -Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι.
Απευθύνετε σε ασκούμενους που αισθάνονται την ανάγκη για βαθιά χαλάρωση είτε έχουν προηγούμενη εμπειρία σ’ αυτό το σύστημα και στη γιόγκα είτε όχι. Ενδείκνυται για εκείνους που ασκούνται τακτικά στη γιόγκα, για εγκύους και για όλες τις ηλικίες. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις.

No comments:

Post a Comment

Powered By Blogger